Ja, just som vi tyckte att vi var klara med vår skills park för ett tag fick vi för oss att det var vi inte alls. Materialet vi byggde med förra veckan band för dåligt. Och det saknades ju ledstolpar. Sagt och gjort - 15 kubik stenmjöl beställdes, vibratorpadda hyrdes och stolpar införskaffades och kapades. 

Trots EM-finaler i sport på TV var vi ett litet tappert gäng (med finbesök från Göteborg till på köpet) som flyttade försvarbara mängder material, packade, grävde ner stolpar och njöt av en fantastisk sommarkväll. Vi vill inte säga att vi hoppas på regn, men det hade inte skadat med några stilla sommarregn på underlaget innan det börjar cyklas för mycket på det. Så pausa gärna några dagar innan ni testar parken igen.

Nu... tar vi nog lite sommarlov från skillsparken och låter den sätta sig ordentligt innan vi jobbar vidare med etapp 2.