Medlemskap + annat

Det finns flera olika sätt att engagera sig i eller stötta Falu Stigcyklister.

Gruvfrun-0015.jpg

1. Var med och bygg!

Falu Stigcyklisters främsta verksamhet är att bygga stig och det bästa stödet vi kan få är fler händer som arbetar! Vi bygger i princip varje tisdagkväll under säsong, gå med i maillistan för att få uppdaterad info var vi ses. Du behöver inte vara medlem för att vara med och bygga. 


2. Bli supporter!

Om du gillar det vi gör men inte vill eller har möjlighet att fysiskt vara med och arbeta kan du bli supporter. Det blir du genom att köpa några "lite extra dyra" klistermärken i vår shop!


3. Handla prylar

Det tredje bästa sättet att stötta vår förening är att handla schyssta prylar i shopen. Inte nog med att du blir snygg som få, överskottet går rakt ner i stigbyggarkassan.


4. Bli medlem!

Det finns inga förmåner kopplat till medlemskap i vår förening. Vi är inte heller anslutna till Svenska Cykelförbundet vilket innebär att du inte kan tävla för vår klubb i tävlingsklasser. Men om du känner att du vill engagera dig i vår förening och vara med och utveckla vår verksamhet i stort eller litet är du självklart välkommen som medlem. Det kostar 150 kr/år. Skicka din medlemsansökan med personuppgifter till per.hagdahl[at]gmail.com och swisha 150 kr till 123 594 7825.