Lugnets röda & blå

MTB-led Blå 7 km

Den blå leden är en lättcyklad led och passar perfekt för lite äldre barn och dig som är ny på mtb. Lättcyklad är dock inte samma sak som tråkig! Leden passerar flera specialbyggda sektioner med doserade kurvor, hopp och härligt flyt! Längs leden finns även teknikträningssektioner för de som vill öva upp sin teknik. Halvvägs runt leden passerar man Sjulsarvsstugan med grillplats, dricksvatten och en fantastisk utsikt över Falun – perfekt för en skön vilopaus!

MTB-led Röd 15 km

Följer blåa leden men gör sedan en extraloop på ca 8 km. Extraloopen går blandat på anlagda stigar och tekniska singletracks och innehåller även ett par längre klättringar. Avslutningsvis gör röda leden en extra avstickare upp till hopptornen och avslutas därifrån med en specialbyggd utförskörning med freerideinslag. Röda leden passar bäst för vana cyklister med god kondition.

Ladda ner pdf med ledbeskrivning