Vi gnetar på med nya Lugnets nya skills park. Idag byggde vi klart hela klättringen och gjorde även det mesta på en kort nerfart. På vägen upp kan man i nuläget antingen köra huvudlinjen som börjar lättsamt men sedan blir lite tuffare för varje serpentinkurva man passerar. Eller så väljer man den hårda linjen som genar brantare upp och har några kluriga trappsteg och en riktigt tight kurva runt en tall. På vägen ner njuter man av några trappsteg, eller så steppar man upp det hela ett snäpp till och börjar nerfarten med ett stendrop på dryga halvmetern. Det låter kanske inte så farligt, men det räcker gott för att stå på huvudet ordentligt, vilket man vill undvika bland stenarna. Det finns med andra ord något för de flesta redan nu. Ett par varv här så har du både fått upp flåset och bättrat på tekniken!

Hampus på sista delen av klättringen, där det brantar på något. När stenmjölet fått regna in ordentligt kommer det vara en stenkista man cyklar på sista biten.

Härifrån går det nerförs.

Vill man ta den tuffa linjen ner gör man så här. Hampus får det som vanligt att se lätt ut.