Trots att det bara är dagar kvar till en av cykelsveriges absolut största händelser (Canyon Enduro Sprint om du undrar) så fortsätter Falu Stigcyklister outtröttligt att mejsla fram en skills park i den steniga terrängen vid skidstadion.

Till skillnad från förra tisdagens misärväder var det idag betydligt lättsammare tongångar. Det märktes även på byggtakten som var mer än god. När kvällen rundades av hade vi byggt oss nästan ända upp till toppen av sluttningen, gjort en alternativlinje med några luriga knixar, byggt en balansfeature av sten, med mera med mera. Samt självklart avhandlat livets alla stora frågor hängandes på ett spadskaft som sig bör.

Balans-feature.

Anders som drabbats av gubbvad dagen till ära testcyklar istället för att gräva. Med elcykel.

Vackra kurvor i solnedgången.

Climbing turns enligt skolboken.

Det hyggligt lättcyklade huvudstråket kompletteras med flera svårare vägval för den som vill få lite mer tuggmotstånd.

Well done!