Vi är mitt inne i den bästa av bästa säsonger för stigbygge - krispig höstluft, fuktig jord och allmänt gemyt i lampornas sken. Idag var vi ett stabilt gäng som gjorde stordåd på Lugnet. Det kördes padda (nyinköpt dagen till ära), det grävdes, det hackades och det dirigerades grävmaskin.

Översta delen av flowleden är nu redo för ytskikt. Sedan har vi ett kort parti innan man kommer ut på ängarna som behöver lite mer handarbete och ett antal kubik grovt material i botten innan det kan göras klart. Ner över ängarna mot Dalhusområdet är det färdiggrävt och man börjar kunna få en bra känsla för hur det kommer bli när det blir klart. 

Vi har råd att ha grävmaskinen 2-3 kvällar ytterligare och då kommer fokus att ligga på nedre delen av leden där vi ska försöka få in lite härliga rollers och hopp också.

När det blir dags att lägga ut ytskikt tänker vi bjuda in till en lördag när vi kör några effektiva timmar grusflyttning, grillar korv och har det trevligt. Blir vi ett bra gäng då kommer det gå som en dans. Tills vidare kör vi byggkvällar varje tisdag - alltid start kl 19 och vi håller på tills vi tröttnar. 

Välkommen!