Live-tider!

Länk till livstider.

Canyon Enduro Sprint 2015!

Canyon Enduro Sprint är Sveriges äldsta sanktionerade endurotävling och arrangeras för tredje året i samband med Scandinavian Outdoor Games. 

Inför årets tävlingar har Falu Stigcyklister plockat fram sina allra bästa guldkorn och det utlovas åter tävlingar längs långa, vilda, snabba och  flowiga utförslöpor. Precis som tidigare avslutas tävlingen med en sista specialsträcka vid Lugnet med målgång mitt i festivalområdet för.

 

Tid och plats

30-31 Maj med start på Lugnet i Falun. Möjlighet till träning av tävlingssträckor under lördagen och tävling på söndagen. Exakta tider kommer presenteras längre fram.
Tävlingen är en del av Scandinavian Outdoor Games.

 

Banan/KARTA

Ladda ner karta som pdf!

 

ANMÄLAN / ÖVERLÅTA PLATS

Tävlingen är slutsåld! Vi har även stängt möjligheten att själv gå in och överlåta din plats. Om du fortfarande vill ändra något eller överlåta ditt startnummer till någon så går det bra att maila erik@brinner.se så löser vi det.

 

CLINICS

Under Scandinavian Outdoor Games hålls ett antal clinics som kan vara högintressanta för dig som gillar Enduro. Eller som gillar att cykla i skogen. Eller som gillar utomhusaktiviteter i allmänhet.
Läs om alla clinics här!

 

KLASSER

Tävlingsklass Dam/Herr – 350 kr (licens krävs)
Motionsklass Dam/Herr – 450 kr (försäkring genom scf ingår)

 

Dala after-bike

Efter träningen på lördagen bjuder Falu Stigcyklister tillsammans med Pure Adventures in till äkta Dala after-bike – vi drar helt enkelt till skogs för att hänga och grilla mat! Alla som vill är välkomna, i skogen finns det plats för alla. Kl 17 samlas vi vid nummerlappsutdelningen för gemensam färd, ca 2 km,  med bil eller cykel till grillplatsen. På plats finns det möjlighet att grilla medhavd mat eller äta förbeställd Grycksboburgare (beställ när du anmäler dig). Vid mindre bra väder finns en stuga att söka skydd i samt någon typ av uppsatt regnskydd. Så häng med på en riktig after-bike som uppladdning inför söndagens race!

 

PrisER

Prispengar delas ut till segrarna i dam- respektiver herr elit. Fina utlottningspriser till alla som genomför tävlingen.

 

FRÅGOR?

Kontakta Tomas Nilsson: urtomasnilsson@gmail.com 073-671 44 70

 

PARTNERS